Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Manchester United, calificare dramatică în finala Cupei Angliei. Duel pentru trofeu cu rivalii de la City

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21104472/1/united.jpg

Manchester United a învins în deplasare, la lovituri de departajare, formaţia Brighton, în semifinalele Cupei Angliei. Scorul după 120 de minute a fost 0-0, iar Manchester United va juca finala cu Manchester City.

Semifinala dintre Brighton şi Manchester United şi-a consumat timpul regulamentar fără ca spectatorii să vadă vreun gol. Acelaşi lucru s-a întâmplat în cele două reprize de prelungiri, astfel că meciul s-a decis la lovituri de departajare.

Elevii lui Erik ten Hag au transformat toate loviturile, în timp ce jucătorii lui Roberto De Zerbi, de la Brighton, au ratat prin March. Manchester United s-a impus cu 7-6 la 11 metri.

Pentru Manchester United au transformat Casemiro, Dalot, Jadon Sancho, Rashford, Sabitzer, Weghorst şi Lindelof.

Finala Cupei Angliei se va disputa între Manchester United şi Manchester City, la 3 iunie, fiind programată pe stadionul Wembley.

mail-share icon Email
viewscnt