Ultima oră
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA
Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea

Mandorlini confirmă că o va prelua pe CFR Cluj. ”Este o nouă provocare”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21226617/1/3a.jpg

Andrea Mandorlini (62 de ani) a confirmat că este pe punctul să revina pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Acesta a dezvăluit că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

  • Elveţia - România se vede la Prima TV, pe 19 iunie, de la ora 21:45

”(n.r. - Veţi semna cu CFR Cluj?) Dacă totul este în regulă, da.

A fost o perioadă bună acum câţiva ani, chiar dacă s-a terminat aşa. Este o nouă provocare, o nouă aventură şi sunt foarte fericit.

Cunosc multă lume în Cluj, îmi place oraşul, cu toţii m-au sunat acum şi mi-au spus că speră să mă vadă. Sper ca totul să fie bine şi să facem un acord definitiv.

(n.r. Puteţi câştiga titlul cu această echipă) E prea repede să vorbesc. Vedem ce este de făcut. Momentan sunt foarte fericit să vin la Cluj”
, a declarat italianul, pentru cei de la ProSport.

Mandorlini le-a adus în 2010 ardelenilor titlul de campioni ai României, dar şi Cupa şi Supercupa. Acesta a ajuns la Verona după ”aventura” de la CFR şi acolo a reuşit să o aducă pe Verona din Serie C în Serie A. Apoi a mers la Geneo, de unde a fost dat afară după doar 6 meciuri, urmând să antreneze Cremonese şi Padova.

În carieră, acesta a pregătit pe: Manzzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Verona, Genoa, Cremonese şi Mantova.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele