Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Marian Iancu, de partea lui Gigi Becali. ”Din niciun unghi de vedere nu este FCSB. Este Steaua”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21001480/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu a făcut o analiză a situaţiei de la FCSB. Fostul patron al Politehnicii Timişoara s-a poziţionat de partea lui Gigi Becali. Acesta a punctat că în viziunea sa, formaţia din Superliga este Steaua.

Iancu l-a avut pe Becali rival în lupta la vârf din fotbalul românesc, în perioada 2005-2011, interval în care Poli Timişoara era la fiecare început de sezon o candidată cu şanse reale la titlu.

 ”El investeşte foarte mult în fotbalul românesc, comparativ cu CFR-ul, contracandidata lui, care investeşte foarte mult în jucători atraşi cu sume foarte importante în ceea ce priveşte salariile.

Pentru el e o provocare să conducă direct echipa şi trebuie să-l lăsaţi să existe provocarea asta. Pentru că aşa este motivat să continue investiţia în ceea ce înseamnă Steaua, pentru că eu nu îi spun FCSB.

Din niciun unghi de vedere nu este FCSB. Este Steaua. Nici moral, nici juridic, nici nimic. Doar că se speculează la lege şi încearcă unii şi alţii să-l îndepărteze de istoria acestui club”
, a explicat Iancu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele