Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Marin Barbu, despre şansele naţionalei României de a se califica la EURO 2024. ”Nu sunt optimist! Eu nu sunt”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20962422/1/njjhmty5odixnje0ztmyzgi0mzc0owi1zde4m2zingy-thumb.jpg

Naţionala României începe campania de calificare la Campionatul Euro 2024 şi se află în grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Marin Barbu a vorbit despre situaţia în care se află fotbalul şi sportul românesc în momentul de faţă, dar mai ales despre echipa naţională. Fostul antrenor e de părere că România nu ar trebui să aibă probleme cu Belarus şi Kosovo, dar nu este optimist în privinţa calificării la EURO.

”Eu nu mă refer acum la Burleanu sau la ce e în Federaţie. Nu sunt doar ei de vină pentru decăderea fotbalului românesc. De vină sunt ăia de sus. N-au făcut nimic pentru sport! S-a dus fotbalul, s-a dus handbalul... Doar doamna Lipă mai ţine steagul sus, felicitări, cu canotorii şi copilaşul ăsta de la înot. Şi cu asta, basta, la revedere! Astea sunt talente de la Dumnezeu. Restul...”, a spus Marin Barbu, pentru Gazeta Sporturilor.

”Nu sunt optimist! Eu nu sunt. Numai când văd cu cât suflet se joacă la echipa naţională... Asta mă face să nu fiu optimist. Dacă ne calificăm? Dacă venim cu sufletul sau jucăm la cel puţin jumătate ca Generaţia de Aur, putem să ne calificăm. Vă e frică de Kosovo?! Bă, aţi înnebunit?! Ăştia sunt ţară de doi ani, cum să-ţi fie frică?!! Belarusul e în război, săracii, tremură chiloţii pe ei. Cu Elveţia n-avem nicio şansă, degeaba vorbesc de ei. Iar Israel o să fie o nucă tare, are echipă în grupele Champions League.

Cred (n.r. în Edi Iordănescu), dar nu antrenorul e pionul numărul unu la echipa naţională. Acolo sunt jucătorii. Depinde ce face şi el... Eu nu sunt foarte optimist!”, a mai declarat fostul antrenor.

 

mail-share icon Email
viewscnt