Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:34
mail-share icon Email

Mario Balotelli este la un pas să ajungă în Spania. Controversatul atacant se află în negocieri cu un club din al treilea eşalon, după ce ultima dată a evoluat în Turcia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21750827/1/profimedia-0862149817.jpg

Se pare că Mario Balotelli are pe masă o ofertă din Spania. Atacantul italian se află în discuţii cu Intercity, o echipă ce evoluează în a treia ligă spaniolă, conform as.com. Dacă va semna cu Intercity, Balotelli ar evolua în premieră în Spania.

Ajung la 34 de ani, cel care era văzut unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii nu şi-a găsit echipă în actualul sezon. Mario Balotelli a evoluat ultima dată la Adana Demirspor, fosta adversară a CFR-ului din Conference League, formaţie pentru care a bifat şapte goluri în 16 meciuri, în stagiunea precedentă.

Cotat la 650.000 de euro pe Transfermarkt, Mario Balotelli a evoluat de-a lungul carierei la Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia, Mnnza, Sion şi Adana Demirspor.

14 goluri în 36 de selecţii sunt cifrele lui Balotelli la naţionala Italiei, reprezentativă pentru care a jucat între 2010 şi 2018.

mail-share icon Email
viewscnt