Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Marius Constantin continuă fotbalul la nivel înalt! A semnat cu o echipă care trage la promovarea în Superligă

Liga II Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21477559/1/universitatea-craiova-fc-arges-superliga-superbet-1-03-2023.jpg

Marius Constantin, aflat la vârsta de 39 de ani, îşi continuă cariera de fotbalist la nivel înalt şi va semna cu o nouă echipă.

După ce nu a mai activat la nicio echipă din vara lui 2023, când a retrogradat cu FC Argeş, fundaşul central va reveni în fotbal.

"Am ajuns la un acord"

Marius Consantin are peste 300 de meciuri în primul eşalon şi urmează să semneze cu Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă ce se bate pentru prmovarea în SuperLigă.

”Am ajuns la un acord cu Marius Constantin, va semna cu noi şi va face deplasarea cu echipa în cantonament”, a declarat preşedintele clubului, Cătălin Anton, conform liga2.ro.

Trupa pregătită de Cristi Pustai trage tare la promovarea în prima divizie. Pe lângă transferul lui Marius Constantin, Ceahlăul i-a mai adus pe Alexandru Buziuc (29 de ani) şi Alexandru Core (23 de ani).

”Marius Constantin e un jucător în care eu am încredere, l-am antrenat şi la Târgu Mureş, şi la Mediaş. Este o variantă pentru noi. Eu, în viziunea mea, cred că încă ne-ar putea ajuta prin experienţa lui, prin valoarea lui, peste că este un jucător cu peste 300 de jocuri în Liga 1.

E drept că are o vârstă, dar cred că pentru Liga 2 ne poate ajuta cu experienţa lui. Puterea lui de a comunica, de a deveni un fel de lider al apărării, ne-a lipsit în prima parte a campionatului”, a declarat Cristian Pustai, antrenorul Ceahlăului, la postul local Monitor TV.

Marius Constantin a mai trecut în cariera sa pe la echipe precum FC Braşov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Guoxin Sainty (China), Farul Constanţa, Gaz Metan Mediaş, Universitatea Craiova, FC Argeş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele