Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Marius Ştefănescu l-a ameninţat pe Laszlo Dioszegi! ”Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut”

Sepsi OSK Publicat de Tudor Moisa pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21628948/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

Marius Ştefănescu va ajunge la FCSB, deşi Laszlo Dioszegi anunţase, în urmă cu doar câteva luni, că fotbalistul poate pleca oriunde în afară de actuala campioană a României.

Acum a venit şi prima reacţie a finanţatorului de la Sfântu Gheorghe. Se pare că Storck i-a implorat pe cei din conducere să îl dea drumul lui Ştefănescu, iar fotbalistul i-a transmis lui Dioszegi că se va lăsa de fotbal, în cazul în care nu va fi lăsat să plece la FCSB.

”Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut în ultima perioadă... ştim de un an că Marius Ştefănescu vrea să plece din angrenajul nostru, că şi-ar dori să evolueze pentru o echipă mai mare.

Am aşteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar şi jucătorul. Priorităţile noastre sunt clubul, echipa de fotbal şi jucătorii, în această ordine. Pot spune un singur lucru: poate m-am înşelat şi nu aş fi trebuit să iau apărarea jucătorului.

Nu trebuia să dau o declaraţie de genul celei din urmă cu câteva luni. Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, ştiind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ştefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digisport.

Gigi Becali anunţase anterior că s-a înţeles cu Sepsi pentru transferul lui Ştefănescu la FCSB, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele