Ultima oră
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV

Marius Şumidică, depsre şansele de a prelua FCSB în acest moment. ”Eu nu accept anumite discuţii, anumite intervenţii din partea patronului”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905947/1/n2jkyjuzzjvlzjdjmzcwzwrmnmfinzlmzje-thumb.jpg

Nicolae Dică (42 de ani) a demisionat de la FCSB, conform informaţiilor apărute în această dimineaţă, dar neconfirmate la nivel oficial de antrenor sau de club. Gigi Becali a anunţat că nu mai refuză demisia lui Dică, dacă aceasta va fi iar înaintată, iar luni dimineaţă, după jocul cu Universitatea Cluj, tehnicianul a decis să plece.

FCSB a pierdut cu 2-1 în deplasare la ”U” Cluj, după o partidă foarte slabă a ”roş-albaştrilor” şi o primă repriză dominată autoritar de trupa lui Neagoe. Dacă la finalul meciului ruptura dintre Dică şi jucători era destul de clară, în acestă dimineaţă aceasta a fost confirmată de demisia tehnicianului.

Dică lasă echipa pe locul şapte în SuperLigă, cu 20 de puncte adunate în 14 partide, dar cu şanse de a termina pe loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Marius Şumudică, despre o posibilă venire la FCSB

Marius Şumudică a vorbit despre şansele de a prelua FCSB, având în vedere că s-a vehiculat şi numele lui printre variantele de antrenori. Tehnicianul lui Al-Raed a infirmat imediat orice zvon.

"Nu se pune problema să mă întorc în România. Mai am doi ani de contract cu Al-Raed. Ar însemna un efort extraordinar din partea clubului care mă vrea, pentru că am o clauză de reziliere. Plus salariul meu, care este mult peste ce ar putea să ofere un club din România.

În plus, eu nu accept anumite discuţii, anumite intervenţii din partea patronului. Eu decid, vreau să mor pe mâna mea, patronul să-mi facă echipa? Înseamnă că n-ai nevoie de antrenor. Dar cred că sunt patroni în România care se implică mai mult decât Gigi Becali la FCSB. Ştiu vreo două-trei nume, dar nu pot să spun.

Mai plauzibil era să fiu pe o listă să candidez la o primărie, nu să mă întorc în fotbalul românesc în momentul de faţă. Am o relaţie foarte bună cu preşedintele de la Al-Raed, rămân în zona arabă. De ce să vin în România, să fiu hulit? Sau să se bage patronul peste mine? Nu", a spus Marius Şumudică la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele