Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:07
mail-share icon Email

Marius Şumudică a fost luat peste picior de Gigi Becali înainte de meciul dintre PAOK şi FCSB. Finanţatorul campioanei a avut o remarcă la adresa antrenorului Rapidului şi a lui Costel Gâlcă, tehnicianul Universităţii Craiova.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21753205/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-7.jpg

  • Cipru - România se vede la Prima tv, sâmbătă, 12 octombrie, la 21:45! Pentru prima dată în Romania, meciul se va transmite LIVE într-o sală de cinema, la Cineplexx Baneasa! Intrarea libera, în limita locurilor disponibile.

PAOK şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00. Meciul din a doua etapă a fazei principale Europa League va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Gigi Becali a făcut şi el deplasarea la Salonic şi a luat decizia de a nu anunţa echipa de start din timp. Finanţatorul de la FCSB are obiceiul de a dezvălui primul 11 cu mai multe zile înaintea următorului meci.

Gigi Becali şi-a motivat hotărârea spunând că în România este o altă situaţia, având în vedere că doi dintre adversarii săi sunt Marius Şumudică şi Costel Gâlcă, şi nu îşi doreşte ca Răzvan Lucescu să profite de pe urma anunţării echipei.

”Cred că echipa se ştie, dar n-o mai spun acum.

Una e când joci în România şi îi zici echipa lui Marius Şumudică sau Costel Gâlcă, alta e când i-o spui lui Răzvan Lucescu.

Lui Răzvan Lucescu nu trebuie să i-o spui. Dacă i-o zici, ăla găseşte şmecherii. Nu i-o spunem lui Răzvan, tată”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele