Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!

Rapid Publicat de Tudor Moisa ieri, 23:25
mail-share icon Email

Rapid a fost învinsă de FC Botoşani, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, Rapid încheie etapa pe poziţia a 12-a.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21756949/1/fc-botosani-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-06-10-2024-2.jpg

După fluierul final, Marius Şumudică a avut un discurs enigmatic, iar viitorul antrenorului este sub semnul întrebării.

Mai mult decât atât, în presă a apărut informaţia că urmează o şedintă de urgenţă în Giuleşti în care se va discuta viitorul lui Marius Şumudică. Acum, au apărut mai multe detalii despre situaţia de la Rapid.

Conform jurnalistului Emanuel Roşu, se pare că Marius Şumudică i-a anunţat pe jucători că vrea să îşi dea demisia şi acesta ar fi fost motivul pentru care a întârizat să apară la flash interviu!

Rămâne de văzut care va fi decizia finală a lui Şumudică şi ce se va discuta în şedinţa planificată pentru începutul săptămânii viitoare.

Discursul lui Marius Şumudică

”Am avut ocazii foarte mari să marcăm. Nu am reuşit să marcăm şi fotbalul te pedepseşte. Trebuie să marcăm la situaţiile pe care le avem. Dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi.

N-am avut o discuţie aprinsă, am fost foarte calm, veţi afla zilele viitoare ce am spus în vestiar. Mai contează cu cine joci? Am jucat cu ultima clasată şi nu am putut să câştigăm, nu mai contează cu cine joci. E foarte strâns, pierzi un meci, eşti la retrogradare, câştigi un meci, eşti aproape de play-off”,
 a declarat Marius Şumudică la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele