Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Marius Şumudică surprinde! Pe cine vede cel mai bun mijlocaş din Superliga. ”O să-l vedeţi, cred că după pauza echipei naţionale”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21065633/1/tw-al-raed.jpg

Antrenorul celor de la Al-Raed, Marius Şumudică este de părere că Jefferson, proaspătuş transfer al celor de la Petrolul Ploieşti este cel mai bun jucător din Superliga.

Tehnicianul este de părere că mijlocaşul va ieşi la rampă după pauza echipelor naţionale.

”Jefferson de la Petrolul. Mi-a fost jucător la Gaziantep. O să-l vedeţi, cred că după pauza echipei naţionale. O să vedeţi ce fotbalist. Este cel mai bun mijlocaş care există în România, de departe!

A venit să intre în circuit, să joace. După tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia, cu cutremure, n-a mai suportat să stea acolo. Uite că a venit să joace în România şi o să vedeţi ce fel de jucător e”
, a explicat Şumi.

În vârstă de 29 de ani, Jefferson vine să fortifice compartimentul median al „galben-albaştrilor”, fiind un jucător cu experienţă importantă acumulată la nivelul primelor eşaloane din Brazilia şi Turcia.

 În ţara natală, Jefferson Nogueira Junior a evoluat pentru Figuirense şi Fortaleza, adunând 41 de prezenţe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK.

Cu Gaziantep avea să promoveze în prima ligă din Turcia, campionat în care, mai apoi, a bifat, de-a lungul a două sezoane şi jumătate, 57 de meciuri şi cinci goluri marcate.

În ianuarie 2022 s-a mutat în liga secundă din Portugalia, la Moreinrense, gupare pentru care a disputat 16 partide (2 goluri marcate).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele