Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Mateo Colak este noul jucător al celor de la CSU Sibiu

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21703413/1/colak.jpg

CSU Sibiu a anunţat, joi, că a obţinut serviciile sportivului în vârstă de 26 de ani Mateo Colak, cu dublă cetăţenie, croată şi bosniacă.

„Sunt încântat să mă alătur oficial la BC CSU Sibiu şi să fac parte din echipă. Aceasta este o oportunitate interesantă pentru mine şi sunt dornic să contribui cu abilităţile mele şi să muncesc neobosit pentru a ajuta să ne atingem obiectivele.

Vreau să mulţumesc clubului pentru această şansă şi să invit fanii noştri să ne susţină în sezonul care urmează. Aştept cu nerăbdare meciurile şi sper să avem un sezon reuşit. Hai să-l facem unul grozav!”, a declarat sportivul.

Mateo Colak, născut la 24 aprilie 1998 în Mostar, măsoară 2.05 metri şi este jucător de poziţia 4.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele