Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21631759/1/profimedia-0872407186.jpg

Kylian Mbappé, căpitanul naţionalei Franţei, a anunţat că nu se va alătura lotului ales de Thierry Henry pentru Jocurile Olimpice de la Paris, după Euro 2024.

Într-o conferinţă de presă organizată duminică la Düsseldorf, Kylian Mbappé a confirmat că nu va participa la JO din această vară. Anunţul are legătură cu transferul său la Real Madrid. Astfel, francezii primesc o nouă lovitură, după ce superstarul a părăsit Ligue 1.

"Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură. Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur", a spus Mbappe.

 
mail-share icon Email
viewscnt