Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Mbappe, după ce Sergio Rico a părăsit spitalul şi a fost fotografiat alături de soţia sa: "Nimic nu poate fi mai frumos!”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21288423/1/rico-2.jpg

La scurt timp după ce portarul lui PSG, Sergio Rico, a părăsit spitalul din Sevilla, Kylian Mbappe şi Luis Enrique i-au urat, vineri, jucătorului spaniol o însănătoşire grabnică.

La câteva ore după ce Sergio Rico a fost externat din spital, unde se afla din luna mai, au apărut şi primele reacţii de la PSG.

Atacantul francez Kylian Mbappé şi-a exprimat bucuria de a-l vedea pe colegul său alături de soţie, într-o fotografie postată pe paginile de social media, printr-un mesaj postat pe Instagram. "Fotografia zilei. Nu vei vedea nimic mai frumos. Mă bucur să te văd aşa fericit, frate”, a scris Mbappe.

Luis Enrique, antrenorul echipei pariziene, a ţinut să-i transmită şi el un mesaj portarului spaniol în conferinţa de presă de vineri: „Aş dori să-i trimit un mesaj lui Sergio Rico, care a fost externat astăzi. Clubul şi cu mine îi dorim însănătoşire rapidă şi urăm numai bine familiei sale!” a spus Luis Enrique.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele