Ultima oră
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic
Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani
EXCLUSIV | "Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni". Marius Şumudică, "înţepat" după înfrângerea de la Botoşani EXCLUSIV | "Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni". Marius Şumudică, "înţepat" după înfrângerea de la Botoşani

Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note

Stranieri Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:55
mail-share icon Email

Parma şi Bologna au remizat, scor 0-0, duminică după masă, în Serie A. Titular la nou-promovată a fost Dennis Man, care a avut o prestaţie ştearsă. De partea cealaltă, Valentin Mihăilă a intrat pe teren în repriza secundă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21756723/1/profimedia-0909904354.jpg

Parma a rezistat în 10 oameni în duelul cu Bologna. Deşi Coulibaly a primit roşu direct, în minutul 52, nou-promovată a scos un punct pe terenul Bologniei.

Dennis Man a fost titular la Parma, dar a făcut o partidă destul de slabă şi a fost schimbat pe final, în minutul 89. Valentin Mihăilă a fost rezervă în meciul de la Bologna şi a intrat pe teren în minutul 72, dar nici el nu a avut o evoluţie senzaţională.

Dennis Man a primit nota 6.6 din partea Sofascore, a treia cea mai mică de la Parma, în vreme ce Valentin Mihăilă a fost notat cu 6.7.

Răzvan Marin, MVP-ul meciului cu Juventus

Juventus şi Caligari au remizat, scor 1-1, duminică după masă. Răzvan Marin a fost cel care a egalat pentru Caligari, în minutul 88, dintr-un penalty.

După ce a reuşit să fie primul jucător din Serie A care marchează în poarta lui Juventus, în actuala stagiune, Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului. Mai mult decât atât, internaţionalul român a fost elogiat în presa din Italia.

”Intră în joc şi aduce vivacitate în atac. Penalty-ul pe care îl execută este foarte greu, la o fază importantă şi aproape de minutul 90: nu ratează niciun moment şi îl trimite la vinclu. Glacial”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele