Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

”Meciul ar fi fost diferit dacă am fi reuşit să marcăm”. Ivaylo Petev, dezamăgit că nu a câştigat cu Rapid

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21513246/1/fc-petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-02-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Antrenorul oltenilor, Ivaylo Petev s-a declarat dezamăgit de rezultat şi consideră că elevii ar fi trebuie să îşi fructifice posesia.

”Meciul ar fi fost diferit dacă am fi reuşit să marcăm. Rapid are mulţi jucători foarte buni şi atunci când nu acoperi bine o anumită zonă, primeşti gol.

Nu mai putem să facem nimic acum, dar am jucat foarte bine. Mitriţă este un jucător foarte important pentru noi. Este normal să ne fie mai dificil fără el, dar am reuşit să avem câteva situaţii de gol şi fără el pe teren. Am avut o posesie mai bună, dar, din nefericire, nu am reuşit să dăm gol”
, a spus antrenorul bulgar, la final de meci.

Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt