Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Mesajul lui Ion Ţiriac, după anunţul de retragere a lui Rafael Nadal. „Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată”

Tenis Publicat astăzi, 14:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21762493/1/profimedia-0332314351.jpg

 

 

Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea din tenis la 38 de ani, iar Ion Ţiriac i-a transmis un mesaj superb.

Rafael Nadal a anunţat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare că îşi va încheia cariera luna viitoare, la finalul finalei Cupei Davis, la 38 de ani. Turneul final al Cupei Davis are loc în perioada 19-24 noiembrie, la Malaga.

Mesajul lui Ion Ţiriac, după anunţul de retragere a lui Rafael Nadal

Ion Ţiric nu a putut trece cu vederea acest moment istoric, mai ales că ibericul era unul dintre favoriţii săi. Fostul sportiv român i-a transmis un mesaj plin de emoţie lui Nadal, în care a menţionat şi decizia pe care a luat-o cu mulţi ani în urmă, de care acum este mândru.

”Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îţi scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani şi pentru lumea sportului nostru.

Dăruirea, sacrificiul şi respectul faţă de joc, pe teren şi în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice şi nu vor fi niciodată depăşite.

Eşti un prieten pentru mine şi, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie faţă de tine, datorie care nu poate fi plătită în bani sau titluri. Ai dus totul la un alt nivel.

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung şi aspect unic chiar în primul an un wild-card la Madrid şi mă voi mândri şi pentru asta. Prietene, ai numărul meu şi voi fi mereu acolo pentru tine.

Ion”, a scris Ion Ţiriac, potrivit gandul.ro.

„Regele zgurii” şi-a anunţat retragerea din activitate

După doi ani petrecuţi urmărind o formă pe care nu a reuşit niciodată să o prindă din urmă, cu o succesiune de tratamente şi operaţii, Nadal a decis să pună capăt unei cariere excepţionale.

Câştigător a 22 de titluri de Grand Slam, dintre care 14 Openuri ale Franţei între 2005 şi 2022, Rafael Nadal, care a jucat doar 23 de meciuri în ultimele două sezoane, se va retrage aşadar la doi ani după Roger Federer.

Nadal are în total 92 de titluri ATP şi este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele