Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

”Mi-a zis că e interes”. Decizie finală cu privire la transferul lui Dennis Man

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21647391/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-4.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la ”grifoni”, conform anunţului făcut de impresarul Giovanni Becali.

Situaţia lui Man a fost incertă, după ce a avut un sezon excelent în Italia. Acesta a fost pe radarul Borussiei Dortmund, dar finalista Ligii Campionilor nu a mai insistat pentru internaţionalul român.

”Băieţii (n.r.- Man şi Mihăilă) sunt aproape de a semna prelungirea cu Parma. Mâine, poimâine mă duc acolo. Jucătorii au cerut nişte sume, voiau nişte clauze în contract.

Cu Borussia Dortmund m-am întâlnit, cu domnul Waske, la Madrid. Mi-a zis că e interes, n-au mai insistat, dar era pe lista lor. Pentru Dortmund nu erau o problemă 15-16 milioane, suma pe care mi-au spus-o cei de la Parma c-o vor, în caz că nu ne înţelegeam”
, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

  • 32 de meciuri a bifat Man în acest sezon pentru Parma, în care a marcat 11 goluri şi a livrat 6 assisturi
  • 6,5 miloane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit site-urilor de specialitate

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele