Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

”Mi-a zis 'te execut la următoarea'”. Controversă după Voluntari - Hermannstadt

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21483472/1/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-5-02-2024.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru FC hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalty, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

 

Andrei Dumiter a dezvăluit ce i-a spus centralul Szabols Kovacs la o fază.

"A fost un penalty foarte clar, nu ştiu de ce nu s-a dictat din prima. Şi la Botoşani a trebuit să stau pe jos, să vină salvarea, poate a fost penalty, poate nu... Poate ar trebui să fie mai atent şi să vorbească mai frumos. Mi-a zis 'te execut la următoarea'.

Nu înţeleg ce înseamnă acest vocabular. Am stat cu mâinile la spate să nu cumva să-mi dea galben sau roşu. Trebuie să existe mai mult sprijin din partea lor. Ei deţin adevărul suprem şi noi suntem mai proşti.

Au un alibi în regulament sau ceva. Trebuie să fie mai echilibraţi sau echidistanţi. Dacă făcea aşa un jucător mai cu experienţă, nici nu-l băgau în seamă. Pe unul ca mine mă execută”,
a spus Dumiter.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele