Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

”Mie îmi place de el, vouă nu”. Gigi Becali, interesat de un jucător din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21565976/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-3.jpg

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra mai mulţi jucători pentru a-şi întări echipa.

Omul de afaceri vrea să întărească serios lotul la vară, pentru a forţa cupele europene.

Becali l-a remarcat pe William Baeten (27 de ani), jucător la FCU Craiova. Recent, de la olteni a mai fost curtat Juan Bauza, dar Adrian Mititelu a anunţat că nu îl lasă la FCSB.

"Voi face nişte eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alţii. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul şi azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Şucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din ţară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous şi Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbalişti? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Aşa a zis Mititelu?"
, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele