Ultima oră
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”

Mihai Costea, noul jucător al unei formaţii cu pretenţii din Liga 3

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20995368/1/costea.jpg

Mihai Costea (34 de ani) este gata de o nouă aventură. El a început sezonul la ARO Câmpulung Muscel, dar nu a rămas la gruparea din liga a patra.

El a semnat cu Viitorul Dăeşti, din Liga 3. La formaţia vâlceană, Mihai îl va avea coleg pe fratele său, Florin Costea.

”Este un lot foarte puternic, se vrea promovarea, am venit acasă să ajut să îşi îndeplinească obiectivele. Am mulţi prieteni cu care am jucat la juniori la Vâlcea şi asta m-a determinat să vin la Viitorul.

Am venit încrezător că o să promovam, nici nu mă gândesc că putem să ratăm accederea în play-off. Am semnat până în vară, după ce promovăm, o să văd dacă continui aici sau am şi alte oferte”
, a declarat Costea, pentru cei de la Impact Real.

Mihai Costea a trecut în carieră pe la: Universitatea Craiova, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah, Al-Arabi, Chindia, Progresul 2005 şi ARO Câmpulung.

Cei de la Viitorul Dăeşti ocupă locul locul 5 în seria a VI-a a Ligii a 3-a. Echipa s-a întărit serios în această iarnă, pentru a prinde un loc de play-off, de unde să atace promovarea.

mail-share icon Email
viewscnt