Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Mihai Roman, aproape de revenirea în Superliga!

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21696419/1/roman.jpg

Aventura lui Mihai Roman (32 ani) în Uzbekistan s-a terminat după jumătate de an. Acesta s-a despărţit de Neftchi Fergana, ce ocupă locul 8 în campionat.

Jucătorul nu duce lipsă de oferte, iar cei de la GSP scriu că ar putea ajunge la Petrolul Ploieşti, club de unde a plecat la Fergana în luna februarie a acestui an.

Atacantul are un CV consistent, trecând pe la: FC U Craiova, Petrolul Ploieşti, ”U” Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, NEC Nijmegen (Olanda), Maccabi Petah Tikva (Israel), Universitatea Craiova, ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani.

Roman a avut serios de suferit din cauza unor probleme la inimă, ce l-au făcut să stea departe de teren în perioada decembrie 2019 - octombrie 2021, fiind supus unei ablaţii în Austria.

Sunt foarte bine după această perioadă de inactivitate. Abia aştept să mă întorc la antrenamente. Am făcut o intervenţie la Viena, o ablaţie, cu două catetere care pleacă spre inimă. Nu a fost ceva foarte complicat, mulţi sportivi au făcut această intervenţie.

Mi s-a spus că sunt foarte bine, toate funcţiile inimii sunt la parametri buni. Abia aştept să joc din nou. După această perioadă mai grea, va fi special fiecare minut petrecut pe teren. Am suferit pentru că fotbalul este pasiunea mea.

Am trecut cu bine, nu am căzut psihic, nu m-a doborât. Simţeam că nu am ceva grav. Din punctul meu de vedere, în trei-patru săptămâni, o să fiu la 80-90%. Îmi lipseşte această perioadă de pregătire şi îmi trebuie ritm de meci", declara Mihai Roman, după operaţia la inimă.

 

mail-share icon Email
viewscnt