Ultima oră
”El este cel mai bun din lume în acest moment!”. Ancelotti a dat verdictul după victoria Realului din Champions League

”El este cel mai bun din lume în acest moment!”. Ancelotti a dat verdictul după victoria Realului din Champions League
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin

Mihai Rotaru a vrut să îi pună beţe în roate lui Dan Şucu

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 10:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21733504/1/fc-botosani-universitatea-craiova-play-off-liga-1-casa-pariurilor-19-07-2020-1.jpg

Mihai Rotaru i-a făcut o propunere ciudată lui Dan Şucu.

Robert Niţă a dezvăluit că a asistat la o discuţie între cei doi finanţatori şi a explicat cum a încercat Mihai Rotaru să îi pună beţe în roate lui Dan Şucu.

Se pare că acţionarul formaţiei din Bănie l-a propus pe Mirel Rădoi în Giuleşti. Fostul selecţioner a fost dat afară de la Craiova de către Rotaru, astfel că Robert Niţă este de părere că finanţatorul oltean a vrut doar să o încurce pe Rapid.

”Am fost la un meci al echipei naţionale cu domnul Şucu şi întâmplător a fost şi domnul Rotaru. Ne-am întâlnit după meci. Stând de vorbă, la un pahar de bere, bucurie, se vedea concurenţa între ei şi în discurs, pe cuvânt de onoare. 

Stăteam la masă cu ei şi dacă-i vedeai, domnul Şucu, domnul Rotaru. La un moment dat a venit şi domnul Şfaiţer de la Iaşi. Oameni cărora nu le lipseşte nimic.

Nu au grija zilei de mâine, au manageri angajaţi. Ar putea să facă lucrurile prin telefon şi să stea liniştiţi la soare. Dacă-i vedeai cum vorbeau. Sper să nu se supere că a fost ca o glumă, îi zice domnului Şucu la un moment dat. ‘Fii atent la ce m-am gândit. Când am văzut numele astea de antrenor cea mai mare realizare era dacă îl puneai pe Mirel Rădoi’. 

Eu stăteam la masă, l-am lăsat, domnul Şucu s-a uitat aşa într-un fel şi i-am zis. ‘Domnule Rotaru, de ce l-aţi dat afară pe Rădoi?’. A zis că e un antrenor senzaţional, îl recomandă cu dragă inimă la Rapid. ‘Păi, l-ai avut şi l-ai dat afară’.

A zis că acolo au fost alte lucruri, dar că Rădoi e un profesionist, un băiat… Încerca, Rădoi e un antrenor bun. Nu ştiu dacă s-ar potrivi sau nu la Rapid, nu ştie nimeni pentru că nu a fost acolo. 

Eu sunt convins că domnul Rotaru se gândea că Rădoi nu ar face treabă la Rapid. Nu i-l recomanda Rotaru lui Şucu pe Rădoi prieteneşte, să-l ajute pe antrenor. Când i-am zis că l-a dat afară a zis că a fost o discuţie de comun-acord.

În Giuleşti a lăsat vreo 4 jucători importanţi la momentul ăla, doi în tribună. A fost scandal pentru că n-a ştiut domnul Cârţu. Rotaru a aflat de la flash-interviuri, după meci. A fost un întreg scandal. După ce ai avut divergenţele astea cu un antrenor, tu îl propui la Rapid? Vedeam cu câtă pasiune vorbeau, trebuie să iubeşti jocul, să bagi atâţia bani”, a dezvăluit Robert Niţă, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele