Ultima oră
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Mihai Rotaru, comentariu dur la adresa rivalei FCSB. ”Dacă le-am interzice jucătorilor de la FCSB să intre în cluburi, probabil că jumătate s-ar închide”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20973554/1/rps5470a.jpg

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a atacat-o direct pe FCSB.

Omul de afaceri a vorbit despre transferul proaspăt făcut de olteni, Alexandru Işfan, şi nu a ezitat să răspundă criticilor venite din partea ”roş-albaştrilor” la adresa vieţii extrasportive a atacantului.

"De pe vremea de când era la Mioveni îl urmăream pe Işfan, acum doi ani. Noi am trimis scouteri de pe atunci, arăta interesant. Am avut alte priorităţi însă atunci. Am încercat să-l luăm şi acum un an. Noi l-am monitorizat continuu. Noi credem că are calităţi extraordinare. Tehnică, viteză, fizic, trebuie să şi le pună în valoare.

Credem că va arăta cu totul diferit la Universitatea Craiova. Noi ştim de un an de zile ce face şi în viaţa privată. Latovlevici l-a luat sub aripa sa şi l-a ajutat. Ştim cu toţii ce profesionist este. Nu mă interesează ce a făcut acum un an de zile s-au ce vorbesc unii sau alţii.

Ca să facem o glumă, dacă le-am interzice jucătorilor de la FCSB să intre în cluburi, probabil că jumătate din baruri s-ar închide. Ăsta e mesajul nostru către ei: vedeţi-vă de treaba voastră. Lăsaţi Universitatea Craiova în pace", a spus Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Alexandru Işfan a semnat cu Universitatea Craiova

Gruparea Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, transferul atacantului Alexandru Işfan de la FC Argeş.

Alexandru Işfan a fost transferat definitiv, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru următorii 3 ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

El va purta tricoul cu numărul 31.

”Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai României, având 3 atribute esenţiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză şi forţă”, anunţă Universitatea Craiova pe Facebook.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Işfan, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 4 goluri şi 4 pase de gol a bifat fotbalistul dorit în trecut de FCSB, în actualul sezon al Superligii, în 21 de meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt