Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Mihai Stoica a dezvăluit ultimele informaţii despre transferul lui David Ankeye | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21672436/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023.jpg

În ultima perioadă s-a vorbit despre posibilul transfer al lui Ankeye la FCSB. Totuşi, se pare că sunt şanse foarte mici ca mutarea să aibă loc. 

Mihai Stoica a fost prezent în studioul emisiunii Fotbal Show şi a vorbit despre atacantul lui Genoa. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu este de acord ca un jucător să vină doar sub formă de împrumut la echipă. Mihai Stoica a punctat că opţiunea de cumpărare este mult prea mare pentru bugetul clubului.

”Am văzut meciurile jucate în Europa League anul trecut la Sheriff. Un stângaci foarte înalt cu o viteză destul de bună. Are calitate, clar, din moment ce Genoa a dat două milioane şi jumătate pe el. Dar să-l iei împrumut... Nu cred că poate fi o soluţie cum e un jucător cu experienţă care vine să te ajute.

Eu îl ştiu, l-am urmărit, nu... Are calităţi, dar îl iei împrumut să-l creşti pentru alţii? Opţiunea de cumpărare să fie la îndemâna noastră? E un site pe care apar toate salariile şi are 350.000 net acolo, în condiţiile în care Puşcaş are 900.000 net la Genoa”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele