Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Mihai Stoica anunţă o nouă plecare de la FCSB. ”Şi-a reziliat contractul astăzi. E posibil să nu mai joace până în vară”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20971350/1/fcsb-chindia-targoviste-superliga-superbet-14-08-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a anunţat plecarea unui jucător de la gruparea ”roş-albastră”, în urma rezilierii contractului.

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la U Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi. 

Fundaşul lateral venise în vară, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

”Şi-a reziliat contractul astăzi şi Radu Boboc. Sunt şanse să rezilieze şi Dulca, din câte înţeleg. Nu am vorbit încă cu Gigi, dar am vorbit cu agentul lui Dulca.

Boboc nu ştiu dacă se va întoarce la Farul. E posibil să nu mai joace până în vară. Chiar nu ştiu”, a spus Mihai Stoica la ”Sport Report”, de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele