Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu. ”S-a făcut de râs cum n-am văzut un om în fotbalul românesc să se facă de râs în halul ăsta”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20684531/1/sto-bun.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat situaţia dintre Arlauskis şi CFR Cluj. Acesta a răspuns şi afirmaţiilor pe care ”Bursucul” le-a făcut faţă de el. 

Portarul lituanian, Arlauskis i-a reclamat la FIFA pe cei de la CFR Cluj pentru neplata a  500.000 de euro, sumă pe care campioana s-a angajat s-o plătească după despărţire. Acesta a câştigat procesul, dar pe lângă neplata banilor acuză că a fost înlăturat din cauza relaţiei de prietenie pe care o are cu fostul preşedinte al ardelenilor, Marian Copilu.

După declaraţiile lui Arlauskis, Dan Petrescu i-a răspuns portarului lituanian: „Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat”, făcând referire la Arlauskis, dar şi la Mihai Stoica. 

Ce a răspuns Mihai Stoica?

Managerul lui FCSB a vorbit despre perioada Urziceni, unde cei trei au făcut performanţe împreună: 

„Am avut ocazia să fac foarte multe la Urziceni. Fără activitatea mea nu se lua niciodată campionatul. Vă dau un singur exemplu: l-am adus pe Arlauskis, despre care Petrescu mi-a spus foarte clar că nu va apăra niciodată la el, că nu e portar.

Îl adusesem cu jumătate de an înainte pe Arlauskis, a stat rezerva lui Stelea şi a învăţat de la el foarte mult, chiar aţi putea să-l întrebaţi cine l-a învăţat portărie în România.

Petrescu mi-a spus clar că nu va apăra pentru că nu e portar, dar după prima etapă am luat gol în prelungiri şi am pierdut la Braşov, a greşit Daniel Tudor şi a apărat apoi Arlauskis. Şi cred că a apărat apoi 30 din 34 de meciuri şi a contribuit la câştigarea titlului”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport TV.

Tot el a răspuns apoi şi la ceea ce a declarat Dan Petrescu:

„Dacă tot are ceva să-mi transmită e bine să-mi pronunţe numele. Eu niciodată nu l-am criticat pe Petrescu antrenorul, dimpotrivă. Am spus că este genial şi că este cel mai important antrenor la ora actuală pentru că el a câştigat ultimele campionate în România. Am comentat diverse afirmaţii pe care le-a făcut şi nu au nicio acoperire.

Nu poţi să spui că sâmbătă e duminică, bineînţeles că l-am ironizat. Dacă el nu înţelege maliţiozitatea e problema lui. Eu câteodată mai şi glumesc, dar acum s-a făcut de râs rău de tot, d-asta nici nu mai ştie cu cine se ceartă.

S-a făcut de râs cum n-am văzut un om în fotbalul românesc să se facă de râs în halul ăsta. La un meci caritabil tu să critici arbitrajul, nu credeam că există aşa ceva pe glob”, a mai precizat Mihai Stoica.

 

 


 

 

mail-share icon Email
viewscnt