Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

Mihai Stoica nu a uitat de ironia lui Cristi Săpunaru şi i-a dat răspunsul

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20912035/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1. Rezultatul reprezintă o surpriză destul de mare, ţinând cont de forma celor două echipe şi de poziţia din clasament.

FCSB este pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate. Rapid rămâne pe locul 2, la 32 de puncte.

Mihai Stoica nu a uitat de ironia lui Cristi Săpunaru, care l-a numit pe managerul lui FCSB ”valetul de la palat”, şi i-a răspuns pe pagina sa oficială ce Facebook, după victoria ”roş-albaştrilor” în faţa giuleştenilor. 

”'Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat' (Rapsod popular neidentificat)”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

MM Stoica făcea referire la momentul în care Cordea i-a dat mingea printre picioare lui Săpunarul la golul trei marcat de Octavian Popescu.

Mihai Stoica, mesaj pentru "noua conducere sensibilă" de la Rapid: "Incalificabil!". Ce îi transmite lui Tavi Popescu

Singurul reproş al lui MM e legat de atitudinea fanilor Rapidului din momentul de la momentul de reculegere de dinaintea meciului, dedicat lui "Bassa", un vechi suporter al FCSB-ului:

"Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua pe tot stadionul…Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar se face că nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră… UN MECI CÂŞTIGAT CU INIMA!", a fost mesajul lui Stoica, luni dimineaţă, pe Facebook.

La capitolul plusuri, MM l-a evidenţiat pe Tavi Popescu, cel căruia i-a transmis un mesaj special:

"Ai revenit exact când trebuia, copile! Nici n-aveai cum să n-o faci, când ai avut alături 10 luptători profesionişti", au fost cuvintele lui MM pentru playmaker-ul care a înscris golul de 3-0 şi a pasat decisiv la reuşita lui Cordea pentru 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele