Ultima oră
Suma record strânsă în scopuri caritabile la maratonul de la Londra Suma record strânsă în scopuri caritabile la maratonul de la Londra
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport! Manchester United joacă acum LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport! Manchester United joacă acum
Interdicţie de acces la meciul cu Dinamo Kiev pentru fani ai echipei Lazio, după ce poliţia germană a confiscat arme de la ei Interdicţie de acces la meciul cu Dinamo Kiev pentru fani ai echipei Lazio, după ce poliţia germană a confiscat arme de la ei
VIDEO | UBT Cluj - Cedevita Ljubljana 86-93. Campioana debutează cu eşec în noua stagiune din EuroCup VIDEO | UBT Cluj - Cedevita Ljubljana 86-93. Campioana debutează cu eşec în noua stagiune din EuroCup
Uluitor! Un sud-american a fost catalogat de propriul club drept român analfabet şi surdomut! Care a fost motivul Uluitor! Un sud-american a fost catalogat de propriul club drept român analfabet şi surdomut! Care a fost motivul
MM Stoica, verdict clar în urma explicaţiilor lui Vassaras, după Petrolul - FCSB! „Ce fault e?! E sfidare!” | EXCLUSIV VIDEO MM Stoica, verdict clar în urma explicaţiilor lui Vassaras, după Petrolul - FCSB! „Ce fault e?! E sfidare!” | EXCLUSIV VIDEO

Mihai Stoica s-a dezlănţuit la adresa unui fost arbitru! "Spune bazaconii de mă sperie" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:41
mail-share icon Email

Mihai Stoica a avut o reacţie foarte dură la adresa lui Marius Avram. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a catalogat verdictele pe arbitraj ale lui Avram drept "bazaconii". Fostul central consideră că toate deciziile luate de Rareş Vidican, la partida dintre FCSB şi Petrolul, au fost corecte.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21745021/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

FCSB şi Petrolul Ploieşti au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. Partida a fost marcată de mai multe faze controversate de arbitraj, care au fost analizat, de mai mulţi specialişti, în ultimele zile.

Mihai Stoica a fost prezent, miercuri, la Prima Sport. Preşedintele Consiliului de Administraţie a fost întrebat despre Marius Avram, care a considerat că deciziile luate de Rareş Vidican au fost corecte, în meciul de sâmbătă. Mihai Stoica a avut o reacţie foarte dură la adresa fostului central.

"Cine e Marius Avram? Hai, mă ... acum nu o să comentez ce vorbeşte Marius Avram, hai, mă, lasă-mă. Marius Avram a spus nişte bazaconii. Am avut o părere excepţională, pănâ când am văzut că spune nişte bazaconii de mă sperie. 

Dacă ajung să comentez ce spune Marius Avram ... comentez ce spune un comentator? Şi dacă e fost arbitru internaţional, ce? Asta e bună, dacă e fost arbitru internaţional", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Kyros Vassaras, verdict la golul înscris de Alexandru Tudorie

Deşi cei de la FCSB au acuzat că la meciul cu Petrolul a existat o viciere de rezultate, Kyros Vassaras a explicat, astăzi, că reuşita semnată de Alexandru Tudorie a fost regulamentară. După ce a clarificat fazele de dinaintea centrării, Vassaras a justificat motivul pentru care nu s-a dat fault în atac la ieşirea lui Târnovanu.

"Portarul iese din suprafaţa de poartă şi sare să joace mingea cu mâna chiar în faţa capului adversarului. Atacantul nu comite nicio abatere în timp ce sare pentru a lovi mingea cu capul.

Portarul loveşte mingea cu pumnul şi apoi are loc un contact fizic normal cu adversarul, ca de fiecare dată când doi jucători încearcă să joace mignea în aer având şanse egale.

În timp ce portarul cade, are loc un contact accidental şi cu coechipierul său. Mingea atinge uşor capul atacantului şi ajunge la coechipierul său, care înscris un gol.

VAR este necesar pentru a revizui faza de atac care a dus direct la decizia de gol. VAR verifică incidentul şi confirmă în mod corect că golul este valabil. În acest caz, nu există nici fault şi nici ofasid", este analiză făcută de Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele