Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Minaur Baia Mare, recital cu Odesa, în turul 2 al European Cup

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21353277/1/minaur.jpg

Minaur Baia Mare a învins joi, pe teren propriu, formaţia ucraineană Odesa, scor 52-26 (23-11), în prima manşă din turul 2 al European Cup.

Principalii marcatori ai partidei au fost Ratkovic 10 goluri, Ivanovic 8, Cumpănici 6, pentru Minaur, respectiv Savaryn 7, pentru Odesa.

Manşa retur se va juca tot la Baia Mare, sâmbătă, în urma unei înţelegeri între cele două cluburi şi din cauza situaţiei armate din Ucraina.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în turul 3 al European Cup, care programează meciuri în 25 noiembrie şi 2 decembrie.

Campionatul Ucrainei se derulează, în pofida situaţiei dificile din ţara vecină, iar în competiţie sunt angrenate opt echipe. Odesa ocupă locul 2 după şapte etape, cu şase victorii şi o singură înfrângere.

În turul 2 al European Cup trebuia să joace şi Steaua Bucureşti, care s-a calificat în turul următor cu dublu 10-0, după izbucnirea conflictelor în Israel, ţara din care provenea adversara sa, Hapoel Ashdod. Echipa s-a retras din competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele