Ultima oră
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal
Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun" Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"
OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner
Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici
Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă

Mircea Lucescu continuă parcursul perfect la cârma naţionalei. ”Ei au făcut cel mai meci al lor”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803028/1/lituania-romania-liga-natiunilor-15-10-2024-3.jpg

 

 

România a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, în etapa a patra a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

Pentru tricolorii pregătiţi de Mircea Lucescu este al patrulea succes în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a competiţiei. România este lider în grupă.

Mircea Lucescu s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor noştri, care au bifat 3 puncte dintr-un meci foarte complicat.

”Un meci extrem de dificil, i-am şi felicitat pe băieţi. Ei au făcut cel mai meci al lor, şi ei erau disperaţi, aveau nevoie de puncte pentru a se salva, pentru a rămâne în Liga a 3-a. Un meci care s-a dus mai mult pe aspectul acela fizic, şi din cauza terenului, am jucat la trei zile. Ei au fost puternici, dar noi am făcut un meci bun, am jucat pentru a câştiga, felicit băieţii pentru capacitatea lor de a se dărui. Au fost nişte contraste pe care le-am câştigat, altădată le pierdeam.

Victoria este extraordinară, trei puncte foarte importante, urmează alte două jocuri, în care vrem să obţinem aceleaşi rezultate. Din victorii continuă entuziasmul, băieţii merită felicitări”,
a spus selecţionerul României, la AntenaSport.

mail-share icon Email
viewscnt