Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21595815/1/sarbatoare-fcsb-castigarea-superligii-11-05-2024.jpg

FCSB pregăteşte cu mare atenţie lotul pentru sezonul viitor. Pe lângă bătăliile din Superliga, campioana îşi propune un parcurs de senzaţie şi în Europa.

Cei de la FCSB vor bifa şi plecări. MM Stoica a anunţat că primul care se desparte de campioană e polivalentul Ovidiu Popescu.

Dat ca transferat la Sepsi, oficialul a anunţat că jucătorul de 30 de ani nu va ajunge la covăsneni.

”Ovidiu Popescu pleacă, dacă nu cumva a şi semnat. Nu, nu la Sepsi. În ţară. (n.r. Cu cine?) Nu la Sepsi. Nu are rost să vorbesc, poate că nu e adevărat.

Nu sunt noutăţi referitor la un posibil transfer al lui Tănase. A avut discuţii cu Gigi şi a spus că vine dacă nu găseşte o echipă care să îi dea un salariu foarte mare. La ce relaţie are cu Gigi, Tănase poate veni oricând”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Popescu a ajuns la FCSB în 2016, de la Poli Timişoara, contra sumei de 200.000 de euro. În prezent este cel mai vechi fotbalist din lotul lui Elias Charalambous. 

  • 700 de mii de euro este cota de piaţă a lui Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol şi un assist în 36 de meciuri a adunat Ovidiu Popescu în acest sezon la FCSB, în toate competiţiile

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele