Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

MM Stoica a dezvăluit detaliul care ar putea conta enorm pentru viitorul antrenor de la FCSB. ”Poate că am defecte multe, dar nu mint”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20925813/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a vorbit despre schimbarea de antrenor de la FCSB şi i-a oferit un detaliu important viitorului tehnician al grupării ”roş-albastre”.

Gruparea bucureşteană îşi caută în continuare antrenor, după ce Mihai Pintilii a anunţat că nu se simte pregătit să îşi asume această responsabilitate. 

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu a intervenit la echipă, de când a plecat Nicolae Dică şi motivează că patronul lui FCSB nu se implică atunci când jocul formaţiei sale îl mulţumeşte. 

”Există două situaţii. Prima, contextul e cam general. Există situaţia la mai multe echipe, că există patroni care nu ies şi spun că au făcut ei schimbările şi a doua… Dacă luaţi cuvântul meu de bun. Poate că am defecte multe, dar nu mint. Tot timpul am spus adevărul. Ok, uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum.

Dacă vine orice antrenor şi treaba merge bine, Gigi nu se bagă! Cu Reghe nu s-a băgat. Poftim, acum la Craiova nu s-a băgat. Deloc, deloc, deloc. «Foarte bine, îmi place cum joacă echipa»” a declarat Meme Stoica, conform Orangesport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele