Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

MM Stoica, anunţ despre atacantul de 250.000 de euro propus la FCSB!

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21462923/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2.jpg

Jalen Balesa (22 de ani), de la FC Prishtina, este jucătorul despre care s-a spus în ultimele zile că ar putea ajunge la FCSB în această iarnă.

Atacantul iberic a marcat 10 goluri în 18 etape disputate în această stagiune şi va rămâne liber de contract la finalul sezonului. Conducerea clubului din Kosovo cere 200.000 de euro în schimbul lui Blesa, pe urmele căruia s-ar afla FCSB şi Universitatea Craiova.

MM Stoica: ”Blesa ne-a fost propus şi nu suntem interesaţi”

Managerul general al "roş-albaştrilor" a transmis foarte clar, printr-o postare de Facebook pe pagina sa personală, că vârful spaniol nu se află printre ţintele acestora, dar nici pe lista oltenilor.

”Blesa ne-a fost propus şi nu suntem interesaţi. Le-a fost propus şi celor de la Craiova şi nu sunt interesaţi”, a scris MM pe Facebook.

Oficialul liderului din SuperLigă a ţinut să lamurească şi zvonurile conform cărora formaţia bucureşteană ar fi interesată de fundaşul Grigore Turda, ajuns la FC Voluntari, şi Yanis Pîrvu, de la FC Argeş.

”Dacă era dorit Turda la FCSB, se făcea ofertă. Nu s-a făcut. FCSB nu se interesează de Pîrvu. Campionii FC Argeş să stea liniştiţi”  , a mai tranmis Stoica.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele