Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

MM Stoica, despre lucrul care l-a uimit la Compagno. ”Dacă vreţi să mă credeţi”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840113/1/sm.jpg

FCSB avea nevoie disperată de un vârf de calitate, iar Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce pe cel mai bun atacant din SuperLigă în momentul de faţă, Andrea Compagno (26 de ani).

”Roş-albaştrii” au oferit în schimbul atacantului italian 1.5 milioane de euro şi au aşteptări mari de la el în acest sezon. Mihai Stoica, managerul lui FCSB a fost uimit în momentul în care Andrea Compagno a semnat contractul fără a-l citi înainte, pe lângă asta a vorbit şi despre sumele pe care le va încasa nou-venitul.

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi le dă, ce să facem? Are 15.000 salariu şi la semnătură a luat 30.000.

La negocieri, eu aveam probleme în discuţiile cu agentul. Cu Andrea n-am vorbit deloc, doar i-am dat nişte mesaje pentru că e «interist» (n.r. - e fanul lui Inter Milano). El, azi-noapte, nu a citit contractul, iar contractele noastre sunt stufoase! Dacă vreţi să mă credeţi. Dacă nu, asta e situaţia. Am mai avut din ăştia care se uitau aşa... silabiseau. Dar el a semnat fără să citească.

Impresarul putea să-i spună că a studiat şi a fost ok, da contractul adus de Vali (n.r. - Argăseală) putea să fie altul. Nu a citit, dar a semnat”, a spus Mihai Stoica, în platoul Orange Sport.

Andrea Compagno a venit la FC U Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino. În tot acest timp a jucat în 60 de meciuri pentru olteni, a marcat de 26 de ori şi a oferit 5 pase decisive.
 
Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 500.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele