Ultima oră
Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun" Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"
OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner
Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici
Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă
Urnele pentru preliminariile Campionatul Mondial. Situaţia favorabilă a României Urnele pentru preliminariile Campionatul Mondial. Situaţia favorabilă a României
NEWS ALERT | Informaţie de ultimă oră despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB NEWS ALERT | Informaţie de ultimă oră despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB

MM Stoica nu s-a mai putut abţine după ce a văzut ”invenţia” lui Mircea Lucescu: ”Şi-au demonstrat limitele. Chiar nu ai nicio idee acolo?” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat astăzi, 00:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803007/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023.jpg

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, în etapa a patra a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Pentru tricolorii pregătiţi de Mircea Lucescu este al patrulea succes în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a competiţiei. România este lider în grupă.

Cu Gertmonas (Universitatea Cluj) si Lekiatas (FCU Craiova) în primul unsprezece, lituanienii au deschis scorul la Vilnius dintr-un penalti dictat de arbitrul scoţian Nicholas Walsh. Andrei Raţiu a comis henţ în careu, arbitrul şi-a menţinut decizia şi după verificarea VAR, iar Armandas Kucys a înscris de la 11 metri, în minutul 7. După zece minute, un jucător lituanian a lovit mingea cu mâna în propriul careu, după un corner, şi tricolorii au beneficiat de un penalti. A transformat Răzvan Marin, în minutul 18, şi a pus pe tabelă golul egalizator. Jucătorul de la Cagliari se află la al patrulea gol consecutiv înscris din penalti, în cele patru partide disputate în această ediţie de Liga Naţiunilor. Man a trimis în bară, în minutul 28, dar arbitrul de tuşă ridicase fanionul. 

Gertmonas a respins în minutul 30 la lovitura de cap a lui Drăguş. Iar Kucys ne-a dat emoţii în minutul 35, dar la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1. În partea secundă, Drăguşin a plecat pe contraatac în minutul 65, l-a găsit pe Man, iar acesta a pasat excelent pentru Drăguş. Atacantul de la Trabzonspor nu a mai ratat şi România a preluat conducerea pe tabelă, în minutul 65. Până la final Niţă a intervenit în minutul 81, dar gazdele se aflau în ofsaid. Lituanienii au cerut penalti în minutul 86, dar nu s-a dictat nimic şi tricolorii s-au impus la Kaunas, chiar dacă pe final au tremurat, mai ales la şutul lui Cernych, în minutul 90+1.

După meci, în direct la Prima Sport, MM Stoica a făcut mai multe precizări. Oficialul FCSB a fost foarte dezamăgit de prestaţia lui Daian Sorescu, care a evoluat ca fundaş stânga pentru această partidă. 

”Şi-au demonstrat limitele. Chiar nu ai nicio idee acolo!”

”Am arătat poate cel mai puţin de până acum, mă rog, de când este Mircea Lucescu. Pun o stea în plus, pentru că am avut 9-0 raportul la cornere. Un teren, care arăta bine la început. Pe un teren prost, dar câţiva jucători şi-au demonstrat limitele. 

Mă doare să spun, să ajungi Sorescu, în asemenea poziţii. Nu ai jucat fundaş stânga, dar ai jucat atacant lateral stânga în multe meciuri. Chiar să nu ai nicio idee acolo? Mulţi jucători cu erori personale, chiar şi cei din compartimentul defensiv.

Nu a fost penalty niciodată la Raţiu. Dacă ăsta este penalty şi ăla la Cucurella nu a fost, atunci nu mai înţelegem nimic din fotbal. Raţiu are probleme de plasament”, a pus MM Stoica, în direct, la Prima Sport. 

România este pe locul întâi în grupă, cu 12 puncte din patru meciuri. Pe locul secund se află Kosovo, cu 9 puncte, urmată de Cipru, cu 3 puncte şi Lituania, fără punct.

mail-share icon Email
viewscnt