Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Mohamed Salah îşi face bagajele! Cele două cluburi interesate de fotbalistul egiptean

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21727487/1/profimedia-0903982954.jpg

Mohamed Salah este o legendă a lui Liverpool. Egipteanul evoluează pe Anfield din 2017, iar de atunci a marcat nu mai puţin de 214 goluri în 352 de meciuri.

Totuşi, egipteanul este pe punctul de a pleca din Premier League. Contractul superstarului expiră vara viitoare, iar acesta a declarat că nimeni din conducerea lui Liverpool nu i-a oferit o prelungire de contract. Astfel, sunt toate şansele ca Salah să plece la finalul actualei stagiuni.

Începând cu 1 ianuarie, Salah va putea semna cu orice altă echipă, iar dacă cei de la Liverpool îşi doresc să îl păstreze pe egiptean, atunci vor trebui să îi făcă până la finalul anului o ofertă.

Conform Daily Mail, două cluburi au intrat deja în contact cu agentul lui Salah. Este vorab despre Juventus şi PSG. Salah îşi doreşte să continue în Europa şi să nu ia drumul petrodolarilor, astfel că sunt toate şansele ca acesta să ajungă la una din cele două formaţii.

După victoria obţinută de Liverpool, scor 3-0, în faţa rivalei Manchester United, Mohamed Salah a vorbit despre lipsa de interes pentru un nou angajament manifestată de oficailii lui Liverpool.

"Aşa cum ştiţi, e ultimul meu sezon la club. Vreau doar să mă bucur de acest sezon şi să nu mă gândesc la altceva. Mă simt liber jucând fotbal şi vom vedea ce se va întâmpla la anul.

Am venit la acest meci cu gândul că poate fi ultimul pe care îl joc pe Old Trafford. Nimeni de la club nu a vorbit cu mine de un nou contract, aşa că eu consider că joc ultimul meu sezon aici şi vom vedea la final.

Nu ştiu la care club voi juca, dar, în acest moment, cred că a fost ultimul meu meci aici cu Liverpool. O nouă înţelegere? Decizia nu depinde de mine. Nimeni de la club nu mi-a vorbit de un nou contract", a spus Salah.

 

mail-share icon Email
viewscnt