Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Moment de sinceritate al lui Gică Hagi, după victoria de la Sepsi: "Azi am avut noroc"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21497830/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-02-2024-3.jpg

Farul a învins luni, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 26 a Superligii. Arbitrul Sebastian Colţescu a ajuns la 382 de meciuri conduse în prima ligă românească.

Gică Hagi a declarat la interviul de la finalul meciului şi a fost sincer, recunoscând că echipa sa a avut noroc în această seară.

”Ştiam că întâlnim o echipa foarte bună care ştie fotbal, am suferit. Victoria ne mulţumeşte. Cred că Sepsi a făcut un meci foarte bun, dar şi noi din repriza a doua am reuşit să punem presiune, iar ocaziile au venit. Totuşi Sepsi a făcut un meci bun.

Când toată lumea se luptă la fiecare meci, e greu. Azi am avut noroc. Cu toate că am avut ocazii, ei au dominat meciul. Au avut posesie, au controlat partida de la cap la coadă.

Mă bucur totuşi că am luat cele 3 puncte. Toate meciurile sunt foarte grele de acum. Oţelul e o echipă care aleargă, face presiune o să trebuiască să ne pregătim foarte bine. Micile detalii o să facă diferenţa”, a declarat Gică Hagi.

Sepsi a avut o primă ocazie în minutul 3, când Buzbuchi a respins şutul lui Marius Ştefănescu. Portarul oaspeţilor a intervenit şi în faţa lui Safranko, în minutul 13, iar elevii lui Hagi au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Ronaldo Deaconu, din minutul 29, şi prin lovitura de cap a lui Larie, din minutul 35. Gazdele au trimis mingea în poartă în minutul 51, prin Safranko, însă acesta se afla în poziţie de ofsaid şi golul a fost anulat.

În minutul 85 Farul a marcat, prin Grameni, la o fază în care Andres Dumitrescu a scos mingea din poartă, iar arbitrajul VAR a acordat golul.

S-a încheiat 1-0 pentru oaspeţi şi Farul este pe locul 4 în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi a rămas pe locul 9, cu 33 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele