Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Motivul ireal pentru care a fost sancţionat un jucător din Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21046579/1/leverkusen.jpg

Fotbalistul echipei Bayer Leverkusen, Mitchel Bakker nu a fost inclus în lot la meciul de duminică, împotriva echipei Hertha Berlin, din "motive personale", conform clubului la care antrenor este Xabi Alonso.

Dar, potrivit Bild, motivul a fost cu totul altul: jucătorul a întârziat la antrenamente din cauza unei sieste prea lungi.

Tot conform informaţiilor Bild, fundaşul în vârstă de 22 de ani nu se află la prima abatere şi deja a iritat conducerea clubului.

El a venit de la PSG în 2021 şi a jucat 18 meciuri în Bundesliga în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele