Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Motivul ireal pentru care o echipă de tradiţie din România a pierdut ”la masa verde”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21414101/1/poli.jpg

SSU Politehnica Timişoara a pierdut la masa verde partida din etapa 10 a Ligii 3, cu Phoenix Buziaş, după ce pe teren a fost egal, 0-0.

Motivul este unul ireal pentru un club de calibrul lui Poli. Robert Curescu a evoluat, deşi era suspendat, delegatul neţinând corect evidenţa cartonaşelor.

”Echipa de fotbal Politehnica Timişoara a pierdut un punct în clasament, după decizia de azi a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal.

Meciul în cauză este cel jucat în deplasare, cu Phoenix Buziaş, în etapa a 10-a, prima returului sezonului regulat. Jocul a avut loc în satul Carani, la 27 octombrie, pe o vreme cu vânt puternic şi ploaie, şi s-a încheiat 0-0. Gazdele au beneficiat de un penalty, dar Murariu a parat execuţia căpitanului Nicolescu, fost jucător la Poli. Era minutul 90+9, iar imediat după aceea s-a fluierat finalul!

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a omologat meciul cu 3-0 pentru Buziaş, la ”masa verde”, din cauză că timişorenii l-au folosit pe Curescu, cel care trebuia să fie suspendat la acest joc, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Poli rămâne pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncte şi un golaveraj de 36-14. În cele 15 meciuri de campionat din acest sezon, alb-violeţii au înregistrat nouă victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri. FC Bihor este lider, neînvinsă, cu 37 de puncte, pe 3 se află CSC Peciu Nou, cu acelaşi punctaj ca şi Poli, dar golaveraj inferior, iar pe 4, ultimul loc calificant în play-off, se găseşte Progresul Pecica, 28 de puncte. Phoenix Buziaş urcă la 26 de puncte şi este pe locul 5. Campionatul se va relua în 9 martie, anul viitor”, se arată pe siteul clubului”,
au scris cei de la Poli.

mail-share icon Email
viewscnt