Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Motivul pentru care Compagno nu vrea să vină la FCSB. Ce salariu cere atacantul

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20836903/1/299933190-5536264526416937-6954359124546400798-n.jpg

FCSB s-a înţeles cu FCU Craiova pentru a-l transfera pe Andrea Compagno, dar ”roş-albaştrii” se lovesc de refuzul atacantului italian.

Motivul pentru care cele două părţi nu s-au înţeles nici până în momentul de faţă este salariul pe care îl cere Compagno. Dacă Gigi Becali este dispus să îi ofere 15.000 de euro pe lună, atacantul vrea dublu, adică 30.000 de euro, conform digisport.ro.

FCSB s-a înţeles cu oltenii pentru 1.5 milioane de euro în schimbul lui Compagno, dar trebuie să se înţeleagă şi cu jucătorul, a cărui pretenţii financiare nu îi vor fi acceptate, anunţă Mihai Stoica, managerul ”roş-albaştrilor”.

”Cluburile s-au înţeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înţeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova.

De dimineaţă nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, aşa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înţeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de transfer e oricum exagerată, pentru mine”, a declarat MM Stoica sâmbătă seară, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele