Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Motivul pentru care Dorinel Munteanu nu s-a prezentat la interviul de la finalul meciului cu Dinamo: "Am plecat după meciul de aseară!"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21497624/1/dinamo-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-18-02-2024-2.jpg

Dinamo a învins, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă. Confruntarea de pe ”Arcul de Triumf” a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Dorinel Munteanu a fost eliminat în partea a doua a meciului, în minutul 75, în urma unui gest grosolan. Antrenorul Oţelului a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-ar fi înjurat pe arbitrul asistent.

În urma acestui moment, centralul Andrei Moroiţă nu a stat pe gânduri şi i-a arătat lui Dorinel Munteanu cartonaşul roşu. Tehnicianul moldovenilor va rata partida cu Farul din runda viitoare şi are şanse mari să o rateze şi pe cea cu CFR.

Dorinel Munteanu, direct la spital după partida cu Dinamo

La finalul meciului de pe la Bucureşti, Dorinel Munteanu nu a fost prezent la flash interviurile obişnuite pe care antrenorii le oferă. Antrenorul moldovenilor a transmis pentru iAMSport că a ajuns direct la spital, din cauza unei probleme de sănătate.

"Sunt pe perfuzii, la spital, la Galaţi (n.r. – legat de interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaş roşu direct, ci al doilea galben" , a declarat "Furnica" pentru sursa citată anterior.

Florin Răducioiu, reacţie după eliminarea lui Dorinel Munteanu

Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, a analizat momentul în emisiunea Fotbal Show şi a declarat că nu era nevoie ca ”Neamţul” să atragă un cartonaş roşu, el urmând să nu fie pentru câteva meciuri pe banca Oţelului şi va da indicaţii prin colaboratorii săi.

Echipa asta are nevoie de Dorinel, el a fost artizanul. El a construit echipa. Acum, să te enervezi după un meci pierdut... nu e la prima eliminare, dar nu e bine! E nevoie de el şi îmi pare rău de el.

El nu poate să se abţină, e un tip vulcanic, e un tip... îmi pare rău, dar trebuie să înveţe din asta. Era 2-1 pentru Dinamo... îl ştim pe Dorinel. Un antrenor trebuie să fie mai calm, trebuie să îşi păstreze calmul.

Ca jucător era foarte calm, foarte concentrat. Eu nu mi-l aduc aminte să fi fost nervos ca jucător, era un jucător neamţ să zic aşa, disciplinat, profesionist”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele