Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 5 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21656728/1/fcsb-corvinul-hunedoara-supercupa-romaniei-4-07-2024-4.jpg

FCSB a învins-o pe Corvinul, scor 3-0 şi a câştigat Supercupa României.

Deşi era de aşteptat ca Alexandru Musi să fie titular, Alexandru Radaslavescu a fost jucătorul U21 ales să înceapă din primul minut.

Prezent în studioul emisiunii Euro Show, Mihai Stoica a explicat decizia. Se pare că Musi a avut unele probleme lombare şi din această cauză a fost titularizat Radaslavescu.

"Musi a avut nişte probleme şi la sfârşitul cantonamentului, în ultimele zile de cantonament şi acasă. A avut nişte dureri lombare.

S-a jucat meciul joi. Luni a ieşit din antrenament, marţi nu s-a antrenat şi miercuri, când deja tactic a început să se lucreze, s-a început cu Radaslavescu şi atunci am zis că o să intre în a doua parte.

El începea (n.r. Musi), era logic că el începea, era prima opţiune, dar a avut problemele astea. Că salteaua, că nu ştiu ce, că într-adevăr", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele