Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Motivul pentru care noua "rachetă cosmică" a FCSB-ului nu poate debuta încă!

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21473303/1/antwi.jpg

Nana Antwi l-a impresionat deja pe finanţatorul "roş-albaştrilor" şi are toată încrederea în el. Fundaşul dreapa ghanez a ajuns în această iarnă la FCSB de la FC Urartu, în schimbul sumei de 50.000 de euro.

De ce nu poate debuta

Agentul FIFA Florin Vulturar a explicat motivele pentru care debutul lui Nana Antwi la FCSB este blocat. Problema principală este permisul de muncă al fundaşului ghanez.

„Durează puţin cu permisele de muncă. E destul de mare aglomeraţia la emigrări. Sunt mulţi străini care vin să lucreze în România şi se amână mult vizele de şedere. Sper cât de repede posibil o să se finalizeze toate documentele.

Mai avem două săptămâni la dispoziţie. Deadline-ul este pe 12 februarie. Cu siguranţă o să se rezolve în perioada asta", a declarat Florin Vulturar, pentru Fanatik.

Nana Antwi se va bate pentru un post de titular în flancul drept din linia defensivă a "roş-albaştrilor" cu Valentin Creţu (35 de ani) şi Alexandru Pantea (20 de ani).

De asemenea, contractul cu FCSB este pe 5 ani şi jumătate, iar salariul din primul an este de 10.000 de euro, acesta urmând să crească cu 1.000 de euro în fiecare sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele