Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Mutare interesantă! Marcel Puşcaş, preşedinte la o echipă de tradiţie

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 6 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21657704/1/noname.jpg

Marcel Puşcaş nu a rămas mult timp fără un angajament. După ce s-a despărţit de FCU Craiova, la începutul acestei luni, fostul fotbalist va ocupa funcţia de preşedinte la o echipă de tradiţie.

Este vorba de Ceahlăul, formaţie ce evoluează în liga secundă. Marcel Puşcaş a declarat că obiectivul clubului din Piatra Neamţ este formarea unei echipe competitive şi practicarea unui joc frumos.

”Da. Am avut discuţia finală cu domnul Măzărianu. Voi începe activitatea săptămâna viitoare, la începutul săptămânii. Dorinţa clubului este să se formeze o echipă competitivă, o echipă care să joace frumos, să atragă suporterii la stadion, să obţină cât mai multe victorii şi puncte. 

Obiectivul principal este formarea unei echipe competitive care să atragă suporterii la stadion şi să recreeze o emulaţie în Piatra Neamţ în privinţa fotbalului. (n.r. promovare) Deocamdată nu ne gândim, obiectivul este practicarea unui joc frumos care să atragă suporterii la stadion. 

Este un tânăr (n.r. Măzărianu), cu o viziune foarte bună asupra vieţii, asupra sportului, asupra fotbalului. Va avea multe de spus în fotbalul românesc. Din discuţiile avute cu domnul Măzărianu, nu (n.r. grupul de investitori italieni). Va rămâne şi va continua la echipă. Sper că o va face cu succes şi el, şi eu. 

Sper să fie atraşi partenerii locali, aşa cum e frumos într-un oraş şi să putem să atingem împreună acest obiectiv, de a forma o echipă competitivă. Săptămâna viitoare voi fi la curent cu mult mai multe lucruri. Săptămâna viitoare voi începe treaba, nu am văzut încă lotul, jucătorii. Uşor, uşor intrăm în pâine”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Fanatik.

În vârstă de 63 de ani, Marcel Puşcaş a îndeplinit mai multe funcţii la FCU Craiova, după ce anterior a fost preşedinte la Steaua, interimar la Rapid şi jucător-antrenor la CS Târgovişte.

Ca fotbalist, Marcel Puşcaş a evoluat la FC Bihor, Steaua, Rapid, CS Târgovişte şi Steaua Mizil. De asemenea, noul preşedinte de la Ceahlăul a bifat o selecţie pentru naţionala României, în 1983.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele