Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Mutarea şoc a anului? Fotbalistul dorit în trecut de Becali este dispus să vină la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21589007/1/fc-arges-cfr-cluj-superliga-superbet-19-09-2022.jpg

Gigi Becali a început deja pregătirile pentru următorul sezon, după ce FCSB a câştigat titlul de campioană.

Finanţatorul a spus că va aduce mai mulţi atacanţi la echipă, iar unul dintre ei ar putea fi Arnold Garita, care a fost dorit de Becali la FCSB, înainte să părăsească Superliga.

Garita a negociat cu Becali după ce a impresionat la FC Argeş, dar până la urmă a ales să meargă în Arabia Saudită, la Al-Faisaly. 

Acum, atacantul a declarat că este dispus să se întoarcă în România şi a punctat că va negocia cu FCSB, în cazul în care va fi contactat.

”Îmi place foarte mult campionatul României şi sunt câteva echipe care îmi plac. FCSB este una dintre ele, aşa că dacă vine FCSB sau alt club din România să mă abordeze, totul e posibil, nu voi închide uşa nimănui. Gigi Becali este un patron care îmi place, aşa că voi discuta cu placere în cazul în care se vor interesa de mine”, a declarat Arnold Garita, conform sportpesurse.ro.


În vârstă de 28 de ani, Arnold Garita este cotat la 650.000 de euro pe Transfermarkt şi mai are contract până pe 30 iunie cu Al-Faisaly.

Atacantul camerunez a evoluat la FC Argeş în sezonul 2022/2023, marcând 14 goluri în toate competiţiile.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele