Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

”N-am costum, nu sunt la cravată, acţionarul e undeva departe”. Gică Hagi, supărat pe jucători şi pentru prestaţia din Cupă

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21327962/1/fc-voluntari-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-26-09-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României.

Golurile au fost marcate de Florea (8) şi Cocian (85).

Gică Hagi a trimis în teren o mare parte din rezervele campioanei, iar prestaţia acestora nu l-a mulţumit absolut deloc.

”(n.r despre faptul că a jucat cu rezervele) A fost un test pentru ei, din păcate l-au picat şi de aici o să începem să reflectăm.

N-ai cum să scapi, noi vorbim de rezultate, dar din păcate n-au trecut testul, din contră. N-au făcut mai nimic, foarte lenţi, previzibili, n-ai cum să joci fotbal aşa. Vom analiza şi pe viitor bineînţeles că vom lua nişte decizii.

Fotbalul nu se joacă singur, nu vorbim de un jucător, nu dau niciun nume. Au fost 20 şi ceva în tot lotul, vom vedea, dar nu de azi pe mâine, ci până la iarnă. La fotbal trebuie să intri şi să araţi cât de bun eşti. Nu mă interesează programul, eu trebuie să joc. N-am costum, nu sunt la cravată, acţionarul e undeva departe”
, a explicat Hagi, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele