Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

”Ne-a dat încredere că putem reveni”. Momentul care a provocat revirimentul Rapidului

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21466542/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-19-01-2024-1.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 21-a. Oaspeţii au condus cu 3-1 până pe final.

Giuleştenii au revenit, atunci când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat penalty şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76.

Ales omul meciului, fundaşul Răzvan Onea, a declarat că golul de 3-2 a adus infuzia de moral a celor de la Rapid.

”Momentul cheie a fost penalty-ul, ne-a dat încredere că putem reveni. Sper să o ţinem pe aceeaşi linie. Au fost 10 minute proaste în repriza a doua, dar am dat dovadă de caracter puternic şi am întors rezultatul.

Sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie. Ne bucurăm pentru Moldovan, Atletico e o echipă imensă, top 3 Spania, top 10 în Europa. Sper să fie sănătos şi să îl vedem la EURO. Moldovan e profesionist, dacă domnul Simeone decide să îl bage, va fi pregătit”,
a spus Onea, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele