Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

”Ne montăm şi încercăm să câştigăm următoarele meciuri”. Târnovanu, înger şi demon pentru FCSB cu Universitatea Craiova

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21024268/1/tarnovanu.jpg

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1

Ştefan Târnovanu a comis o eroare mare la golul egalizator al oltenilor, după ce cu trei minute înainte a avut o intervenţie providenţială. Portarul a explicat că echipa trebuie să se monteze în vederea câştigării campionatului.

"Un meci început perfect, cu gol în minutul 1. Am controlat prima repriză, cred că au avut un singur şut pe poartă. Cred că am făcut pasul în spate cam devreme, iar din păcate au dat acel gol. Din ce am înţeles, Tamm a dat în adversar la cornerul din care am luat gol.

A venit un gol norocos, o ieşire neinspirată a mea, Koljic dă cu capul, balonul se loveşte de Cristea şi se scurge în poartă. Asta e, ne montăm şi încercăm să câştigăm următoarele meciuri.

Ţinând cont că nu am reuşit să facem 2-0 a trebuit să ne apărăm. Îmi pare rău că nu am făcut-o până la final. Trebuie să fim mai maturi dacă vrem să câştigăm campionatul"
, a explicat portarul lui FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele