Ultima oră
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi
Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Neil Lennon, pus la zid! "Nu ai ce să-i răspunzi" | EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21705168/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024-1.jpg

Rapid o va întâlni pe Dinamo, duminică seară, de la ora 21:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Sâmbătă, Neil Lennon a susţinut conferinţa de presă premergătoare derby-ului. La un moment dat, tehnicianul formaţiei din Giuleşti a fost întrebat dacă a avut un Marius Şumudică şi în Scoţia, moment în care a izbucnit.

De când Neil Lennon a preluat-o pe Rapid, Marius Şumudică l-a criticat vehement pe nord-irlandez şi a pus tunurile de fiecare dată pe tactica acestuia.

Prezenţi în studioul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu l-au pus la zid pe Neil Lennon pentru declaraţia pe care a dat-o.

”El nu are ce să răspundă nimănui, n-are rezultate, trebuie să-şi vadă de treabă, trebuie să câştige meciurile şi asta e. Stai să-i răspunzi lui Şumudică, el care e expert, îşi face treaba acolo cum şi-o face. Nu ai ce să-i răspunzi. 

Eşti în România, o să vezi mai multe de acum încolo. Şi o să vezi şi mai multe dacă nu câştigi meciurile. Şumudică ăsta e el, nu a fost acum altfel. Tribuna n-are treabă cu nimic, are treabă dacă o să câştigi, nu-ţi mai zice nimic”, a spus Basarab Panduru.

”Nu a înţeles absolut nimic de când a venit aici. E altceva aici faţă de Scoţia. El a antrenat un alt sport, într-un alt mediu. El nu ştie nimic, nu înţelege nimic şi pare încăpăţânat, nici nu cred că va înţelege, că te poţi adapta treptat”, a declarat Bogdan Cosmeescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele